Överst på sidan

Montepio stöder den digitala omvandlingen


Montepio Unipartner

Caixa Económica Montepio Geral satsar på en digital omvandling med Dynamics 365 från Microsoft som implementerats av Unipartner IT Services.


Unipartner förstärker sin ställning som en av Microsofts viktigaste företag och garanterar en fortsatt förtroende för stora kunder som Montepio Geral.Montepio är en del av en grupp globala företag som kommer att testa Microsofts nya erbjudanden i betaversion inom digital marknadsföring och som har valt Unipartner - en av de största integrerarna som kan arbeta med en så innovativ och ny teknik.


Para o Montepio a escolha é clara e assente em vários fatores: Marketing Digital, Social Engagement, Inteligência Artificial e suporte multicanal, disponibla i standardform på Microsoft Dynamics 365-plattformen, var avgörande för en samverkan med Unipartner.


Genom att implementera Microsoft Dynamics 365 kan Caixa Económica Montepio Geral (CEMG) få fler kunder, vilket ökar graden av förtroende genom att man kan anpassa sina erbjudanden och tillhandahålla nya digitala kanaler som gör det möjligt att få tillgång till bankkonton på det sätt och i det ögonblick som är bäst lämpat för varje kund.


Vid sidan av den digitala omvandlingen, särskilt när det gäller online-utnyttjande och ett större fokus på kunden, är det också viktigt att minska antalet kunder, öka effektiviteten i affärsverksamheten och höja nivån på samarbetet och produktiviteten.


Tiago Esteves, ansvarig för Microsoft Dynamics 365-lösningar, säger: "CEMG är en av våra mest anrika kunder och har en kontinuerlig utveckling av vår teknik sedan mer än tio år tillbaka. Eftersom det är nödvändigt att omvandla sina tjänster digitalt, valde CEMG att förstärka samarbetet med Microsoft och Unipartner, vilket gör det möjligt för CEMG att stå på gränsen till det mest innovativa inom finanssektorn i Portugal och till de satsningar som vissa av de största europeiska finansinstituten har gjort. Vi är mycket nöjda med detta partnerskap, som vi vill fortsätta att förstärka, och med den inverkan som det kommer att ha på CEMG:s verksamhet".


"Det var därför vi valde Dynamics 365 från Microsoft, för att vi ska kunna erbjuda en svarskapacitet och en färdplan för framtida utveckling som är konvergent med våra strategiska mål i framtiden", säger Patrícia Fernandes, direktör för strategisk marknadsföring, innovation och kommunikation på CEMG.


Caixa Económica Montepio Geral satsar på digital omvandling med Dynamics 365 från Microsoft och satsar på en långvarig partner, Unipartner.

Utvalda inlägg

Senaste inlägg

Sök efter taggar

längst ner på sidan