Överst på sidan

Unipartner presenterar Cortanas funktioner på ett evenemang hos Microsoft

Unipartner deltog i Microsofts evenemang "Building the Future - Ativar Portugal" i olika former, bland annat för att demonstrera Cortanas funktioner(Microsofts intelligenta röstassistent) med hjälp av Invoke - Smart Speaker.


Unipartner, som är en partner till Microsoft, var pionjär i demonstrationen av Cortanas funktioner. Det utarbetades standardlösningar för dag till dag, med IOT, där man med hjälp av en enkel verbal indikering kan ändra ljusstyrkan enligt sina önskemål, sätta in musik som kan användas för att spela eller begära information om hur man ska gå till väga. Dessutom presenterades en företagslösning som kan anpassas till varje företag och som gör det möjligt för företag att tillhandahålla en tjänst via en dator. I det konkreta fallet kan den slutliga kunden ordna ett jantar med vänner, köpa ett recept och köpa ingredienserna i en butik på nätet.


Denna databas, som gör det möjligt att informera om och genomföra säkra transaktioner, anpassar sig till alla företag som arbetar med finansiella kunder, från finansbolag till allmännyttiga företag och telekomföretag, och vidare till näringslivet och den offentliga sektorn.


I ett läge där röstens revolution är på väg att ta fart, med en stor ökning av smarta högtalare i EU och en spridning i resten av världen, satsar Unipartner starkt på detta område, genom att skapa en utrustning som utvecklar metoder för att hjälpa kunderna, med hjälp av Microsofts intelligenta artificiell intelligenta komponenter, som Bots Framework och Cortana. Genom att använda den smarta högtalaren kommer relationen via röst med offentliga och privata organisationer att bli revolutionerande och grundläggande för vardagen.


Microsoft organiserar "Ativar Portugal" för fem år sedan, med målet att diskutera och informera om den tekniska framtiden, tillsammans med studenter, startupföretag, företag, inkubatorer, investerare och Microsofts medlemmar.Utvalda inlägg

Senaste inlägg

Sök efter taggar

längst ner på sidan