Överst på sidan

Lisboa tar emot det årliga evenemanget för internationella företag från ElearningForceDen 25 och 26 februari tog Hotel Sherathon emot ElearningForce-medlemmar från olika delar av världen, från Japan till EU, för att berätta om framgångsrika fall och problem som beror på behovet av att öka engagemanget och kunskapen/utvecklingen hos medarbetare i organisationer.


ElearningForce presenterade nyheterna i sin plattform, som nu används av mer än 4 miljoner användare i 40 länder.


Under den första dagen av evenemanget presenterade Inês Oliveira, konsulter på Unipartner, ett fall av framgång för en portugisisk bank. Hon förklarade att en lösning som implementeras gör det möjligt att identifiera, på grundval av samarbetsföretagets prestationer, funktion och mål, vilka former som är mest relevanta för honom. Det finns fortfarande ett stort behov av att kunna jämföra investeringar i kunskap hos medarbetare och företagets resultat. Det var uppenbart att den lösning som genomfördes kunde svara på denna verklighet och möjliggöra en jämförelse av resultaten mellan medarbetare som fullföljde utbildningar och medarbetare som inte fullföljde dem, och att utvärdera effektiviteten av kurserna i förhållande till resultaten i företaget.


Denna implementering följer idén om mikrolärande, ett tillvägagångssätt för att öka kunskapsnivån och samtidigt förbättra tidsanvändningen, vilket är en av de vanligaste svårigheterna för företag.


ElearningForce-plattformen finns tillgänglig på webben och mobilen och är integrerad i de vanligaste plattformarna för Modern Workplace i Microsoft Office 365.


Utvalda inlägg

Senaste inlägg

Sök efter taggar

längst ner på sidan